Saapuminen

Ovet aukeavat tuntia ennen pelin alkua. Viikonloppuna ovet aukeavat tuntia ennen päivän ensimmäistä peliä.

Espoo Metro Areena (Tapiolan Monitoimiareena Oy) sekä Tapiolan harjoitusjäähalli sijaitsevat Espoon Tapiolassa, Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo.

Metrolla

Espoo Metro Areenan lähin metroasema on URHEILUPUISTON ASEMA, joka sijaitsee noin 500m päässä Areenasta. Huomaathan hypätä MATINKYLÄÄN menevään metroon.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee kätevästi junalla rautatieasemalle ja sieltä metrolla Urheilupuiston asemalle.

Bussilla

Bussilinjat löytyvät helpoiten reittioppaan avulla.
Espoon sisäiset linjat, jotka kulkevat Metro Areenan ohitse ovat:
114 Tapiola (M)-Leppävaara
115 Tapiola (M)-Mankkaa
119 Tapiola-Niittykumpu
Myös muita linjoja kulkee läheltä Areenaa pitkin Merituulentietä.

Autolla

Paikoitusalueet sijaitsevat Areenan välittömässä läheisyydessä.
Henkilöautolla Areenalle pääsee Länsiväylältä Tapiolan kautta pitkin Merituulentietä, josta käännytään Koivu-Mankkaantielle tai Haukilahden rampin kautta Merituulentielle ja siitä Koivu-Mankkaantielle. Kehä I:ltä päin tultaessa käänny Tapiolan risteyksestä Kalevalantielle ja kulje pitkin Koivu-Mankkaantietä. Myös Kehä II:lta on erinomaiset opasteet Espoo Metro Areenalle.

Tapiolan paikoituksesta Urheilupuiston metroaseman vierestä löytyy myös lisää pysäköintitilaa ja lisäksi kymmenen sähköauton latauspaikkaa. Sieltä on erittäin lyhyt matka (n. 500m) matka Espoo Metro Areenalle.

Saavutettavuus ja esteettömyys:

Metro Areenalle on myös liikuntarajoitteisten helppo saapua. Invapaikoitus löytyy pääovien välittömästä läheisyydestä, hissi on asiakkaan käytössä ja kokenut turvahenkilökunta auttaa jokaista löytämään itselleen sopivan paikan. Kaikki Metro Areenan tapahtumat ovat esteettömiä ja pyörätuolikatsomokapasiteettia muunnetaan aina tarpeen mukaan sopivaksi. Asiakkaiden käytössä on myös esteettömiä WC-tiloja