Lipunmyynti MM-kisoihin aukeaa huomenna

Ensi syksyn ringeten MM-kisojen liput tulevat myyntiin huomenna. Lipunmyynti Metro Areenalla ja Tapiolan harjoitusjäähallissa pelattaviin otteluihin avataan huomenna 28.4.2022 klo 15:00 Suomen aikaa (UTC +3). Järjestämällä suurimman suomalaisen ringettetapahtuman kautta aikain ja myymällä MM-hallin täyteen luomme yhteisöllemme sellaisen ringette-elämyksen, jota ei ole koskaan aikaisemmin nähty!

Nyt on aika näyttää suomalaiselle urheilukansalle ringeten voima! MM-kisat ovat meidän ringeten näytön paikka, ja tästä tapahtumasta puhutaan pitkään ja tullaan muistelemaan vielä vuosikymmenienkin päästä. MM-katsomoiden täyttäminen ja hallin loppuunmyyminen koko viikonlopuksi on meidän yhteinen juttu.

Tutustu turnauksen otteluohjelmaan ja formaattiin:

Näin pelataan MM-kisoissa

Otteluohjelma ja lippujen hinnat

 

Varmista paikkasi ajoissa ja nauti maailman parhaasta ringetestä

Kaikki MM-turnauksen liput ja lippupaketit tulevat myyntiin Ticketmasterin nettisivuille huomenna torstaina 28.4.2022 klo 15:00 Suomen aikaa (UTC+3). Arkena pelattaviin otteluihin myydään vain ottelulippuja. Viikonlopun otteluihin myydään puolestaan päivälippuja, joilla katsoja pääsee katsomaan molempia kyseisen päivän otteluita. Lisäksi myynnissä on Championship Weekend -viikonloppupaketti, joka sisältää pääsyn kaikkiin lauantain ja sunnuntain otteluihin!

Liput jokaiseen otteluun tulee ostaa erikseen, ellei osta viikonloppupakettia. Huomaathan, että ostaessasi Championship Weekend -lippupaketin Ticketmaster valitsee automaattisesti saatavilla olevista paikoista parhaat paikat, jotka ovat samat molempien päivien otteluissa. Mikäli haluat itse valita paikat lauantain ja sunnuntain otteluihin, tulee liput ostaa erikseen.

 

Liput tulevat myyntiin torstaina – osta lippu naisten 1. MM-finaaliin ja ohjaa myyntituotto seurallesi

Tiesithän, että seurat voi myydä lippuja perjantaina 4.11.2022 pelattavaan naisten ensimmäiseen MM-finaaliotteluun, joka alkaa klo 18:10 Espoon Metro Areenalla. Kun ostat lipun tähän otteluun, halutessasi voit ohjata myyntituoton jollekin seuralle.

Seurakampanjalippujen osto-ohjeet:

  1. Siirry Ticketmasterin nettisivuille ostamaan liput pe 4.11.2022 pelattavaan naisten ensimmäiseen MM-finaaliotteluun, linkki: https://www.ticketmaster.fi/event/309261
  2. Valitse haluamasi paikat
  3. Seuraavassa vaiheessa näytöllesi ilmestyy alasvetovalikko, josta voit halutessasi valita seuran, jota haluat tukea. Valitsemalla alasvetovalikosta seuran, ostamiesi lippujen myyntituotto tuloutetaan kyseiselle seuralle. Alasvetolaatikon jälkeiseen tekstikenttään voit halutessasi vielä tarkentaa, mille seuran joukkueelle haluat tukesi osoittaa.
  4. Siirry maksuvaiheeseen

Suuresta kysynnästä johtuen suosittelemme, että ostat heti perään liput koko viikonlopun ja viikon otteluihin.

Varmista paikkasi ajoissa, nauti maailman parhaasta ringetestä ja koe unohtumattomia hetkiä hyvässä seurassa!

Lisätietoa:

Ira Merivaara

MM-kisaorganisaation pääsihteeri

+358 50 528 2505

wrc22@ringette.fi

  • Leave a Reply

%d bloggaajaa tykkää tästä: