MM-kisojen vakavamielisin ottelu pelattiin virallisten pelien ulkopuolella

Median edustajia, somevaikuttajia ja entisiä ringeten pelaajia kutsuttiin pelamaan ystävyysottelu MM-kisoissa. Vastaava ottelu pelattiin viime kotikisoissa vuonna 2016.

Aluksi käytiin säännöt lyhyesti läpi, jonka jälkeen päästiin ottamaan jäähän ja renkaaseen tuntumaa. Luistelu sujui kaikilta ja rengaskin tarttui mailaan. Maalivahdit pääsiväät lämmittelemään, kun harjoiteltiin syöttöjä ja laukauksia.

Ensimmäinen erä oli tasainen ja molempiin päihin maalivahdeille laukauksia tuli. Maaleja ei vielä nähty, mutta loistavia torjuntoja esitteli molemmat maalivahdit. Pelin vauhti yllätti niin pelaajat, toimitsijat kuin katsojatkin.

Valkoisten valmentaja Heidi Petrell on oikein tyytyväinen joukkueensa toimintaan ensimmäisen erän jälkeen.

Kuva: Timo Kupiainen

Valkoiset pääsivät juhlimaan ensimmäistä maaliaan kun Kirsi Pukkila pääsi näyttämään miten se rengas oikein maaliin laitetaan. Erässä päästiin näkemään jopa ylivoimamaali kun valkoiset pääsivät rokottamaan sinisten jäähystä. Toinen erä päättyi valkoisten johdossa 2-0.

Sinisten joukkuemanageri Sonja Sjögren totesi heidän häviävän maalinteko paikoissa, mutta muuten on hyvää peliä.

Kolmannessa erässä siniset pääsivät maalintekoon kun valkoiset sortuivat jäähyyn. Muutama minuutti ennen erän päätöstä siniset laukoivat itsensä tasatilanteeseen. Valkoiset saivat omasta mielestään tehtyä voittomaalin viimeisellä sekunnilla, mutta tuomarit ehtivät viheltää pelin poikki. Ottelu päättyi tilanteeseen 2-2.

Kuva: Timo Kupiainen

 

Sinistä joukkuetta maalissa edustanut Jori Lagerblom pääsi kertomaan mietteitä pelistä:
– Oli tosi kivaa, mulla on maalivahtitaustaa futsalin puolelta, jalkapallon puolelta mutta en oo koskaan päässyt testaamaan kamat päällä niin oli todella kiva kokemus ja nautin täysin siemauksin.

 

Ihan hauskalta tuntu, oli tiukkaa peliä ja ihan riittävän tosissaan kanssapelurit otti niin oli hauska pelata, kertoi valkoisten Lennart Petrell pelifiiliksiään.

 

Liput MM-otteluihin myy Ticketmaster. Katso kaikki MM-ottelut maksutta Ringette LIVEstä. Sam Jacks finaaliottelut näet Yle TV2:lta, tai Yle Areenasta. Seuraavan Junior Poolin ottelun näkee Yle Areenasta suomeksi selostettuna.

%d bloggaajaa tykkää tästä: