Ruotsi avasi turnauksen vakuuttavalla voitolla Tsekistä

Päivän toinen President’s Poolin ottelu käytiin Ruotsin ja Tsekin välillä. Ruotsi hallitsi pelitapahtumia ja otti vakuuttavan voiton Tsekin joukkueesta.

Peli sai salama-alun, kun Tsekki siirtyi ottelussa heti 1-0 johtoon Karoliná Kosinovan upealla taistelu maalilla. Fyysinen ja tasainen ensimmäinen erä lopulta oli hienoista Ruotsin hallintaa ja Tsekin nopea alku oli muutamassa minuutissa kuitattu takaisin. Erä päättyi 2-1 Ruotsin johdossa.

Toinen erä alkoi Ruotsin komennossa ja tänään hyvällä pelipäällä ollut Anna Norrbom laukoi Ruotsille tilanteeksi 3-1. Erä oli jäähyjen sävyttämä ja molemmat joukkueet käyttivät erikoistilanteet hyväkseen. Maaleja nähtiin niin ali- kuin ylivoimallakin. Pitkälle tauolle siirryttiin Ruotsin 7-3 johtoasemassa.

Kolmas erä jatkui Ruotsin hallinnassa. Vaikka Ruotsi laukoi Tsekin maalia kohti 17 kertaa, piti Tsekin maalivahti Kateřina Prokešová erän vähämaalisena 14 torjunnallaan. Viimeiseen erään Ruotsi lähti selvässä 10-3 johdossa.

Neljännessa erässä Tsekki jaksoi taistella, mutta Ruotsi esitti edelleen varmaa peliänsä eikä päästänyt vastustajaa peliin enää mukaan. Ajassa 59.59 Ruotsin Norrbom viimeisteli hattutempullaan ottelun lopputulokseksi 13-5.

– Pelin alku oli hieman hankala, mutta pääsimme nopeasti mukaan peliin ja pelattiin omaa peliämme, iloitsi Ruotsin Nilla Wernersson pelin jälkeen.

– Joukkue on tyytyväinen tulokseen. Tämä oli toinen pelimme tänään ja paransimme peliämme huomattavasti. Tavoitteena on parantaa seuraavaan peliimme entisestään, kertoo Tsekin Thea Cazzanti.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Ruotsilta numero 3 Sarah Esmail ja Tsekiltä 13 Thea Cazzanti.

Torjunnat

Ruotsi
Erica Richardson: 20

Tsekki
Kateřina Prokešová: 44

President’s Poolin seuraavat ottelut:
01.11.2022 12:00 Tapiolan harjoitusjäähalli Sweden – USA
02.11.2022 10:00 Tapiolan harjoitusjäähalli USA – Czech
03.11.2022 12:00 Tapiolan harjoitusjäähalli Czech – Sweden
04.11.2022 11:30 Metro Areena USA – Sweden

Liput MM-otteluihin myy Ticketmaster. Katso kaikki MM-ottelut maksutta Ringette LIVEstä. Sam Jacks finaaliottelut näet Yle TV2:lta, tai Yle Areenasta. Myös Junior Poolin ratkaisuottelu näytetään Yle Areenassa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: