Ravintolapöydät myyntiin huomenna

Ensi syksyn ringeten MM-kisojen ravintolapöydät tulevat myyntiin huomenna Ticketmasteriin. Pöytiä on myynnissä Metro Areenalla perjantaista sunnuntaihin pelattaviin otteluihin ja ne tulevat myyntiin huomenna 11.5.2022 klo 15:00 Suomen aikaa (UTC +3). Nauti maailman parhaasta ringetestä ja kisatunnelmasta suoraan sinulle ja seurueellesi varatusta ravintolapöydästä käsin!

Ravintolapöydän hinta sisältää yhden pöydän, jossa on neljä istumapaikkaa, kaikille pääsyliput otteluun sekä valitun menun. Yhteen pöytään valitaan sama menu kaikille. Perjantain 4.11. ravintolapöytälippu ei kuulu seuralipunmyyntikampanjaan. Lauantain ja sunnuntain ravintolapöytien liput ovat päivälippuja ja ruoka tarjoillaan jälkimmäisen klo 16.00 alkavan ottelun yhteydessä.

Pöytien hinnat vaihtelevat päivästä ja menusta riippuen seuraavasti:

Premium menu: 364-404€
Burger menu: 304€-344€

 

Premium Menu

Konjakkigraavattua lohta ja tillismetanaa (L, G)

Rucolaa ja sitrusvinegretteä

Maissikananrintaa, punaviinikastiketta ja wokattuja vihanneksia (M, G)

Puolukkasavariini (G)

Burger Menu

Nachoplate (M, G) Nachoja ja talon salsaa. Yksi suuri tarjotin koko pöydälle.

Talon Burger (L)

Vohveli ja vanilja jäätelöpallo (L)

Ruokien hintaan kuuluu jäävesi, muut juomat voi ostaa paikan päältä.

Asiakasta pyydetään ilmoittamaan erikoisruokavaliot viimeistään viikko ennen ottelua osoitteeseen myynti.metroareena@restel.fi.

 

Mitä jos olen jo ostanut otteluun katsomolipun ja haluan vaihtaa sen ravintolapöytälippuun?

Sinun on mahdollista vaihtaa katsomopaikat ravintolapöytään. Tällöin sinun tulee ostaa Ticketmasterin nettisivuilta uudet liput ravintolapöytään, jonka jälkeen ole yhteydessä jo aikaisemmin ostetusta paikkalipusta Ticketmasterin asiakaspalveluun. Laita aiheeksi ”WRC 2022”. Näin aikaisemmin katsomosta ostamiesi lippujen hinta palautetaan sinulle. Voit myös soittaa asiakaspalveluun p. 03 053 0003 (0,08 euroa / min+pvm).

%d bloggaajaa tykkää tästä: