Sonja Sjögren valittu MM-kisojen viestintäpäälliköksi

Ensi syksynä Espoossa pelattavien MM-kotikisojen viestintäpäälliköksi on valittu Sonja Sjögren. Journalistiikan tutkinnon omaavalla Sjögrenillä on pitkä ringettetausta niin kaukalosta kuin sen ulkopuoleltakin. Sjögren on toiminut aikaisemmin Suomen Ringetteliitossa erinäisissä tiedottajan tehtävissä useita vuosia, minkä lisäksi hän oli mukana edellisissä MM-kisoissa Kanadan Burnabyssa vuonna 2019 Suomen maajoukkueen tiedottajana.

Sjögren on aloittanut viestintäpäällikön tehtävässä keväällä 2022 ja hänet tavoittaa jatkossa MM-kisojen viestintään liittyen osoitteesta: sonja.sjogren@ringette.fi

– Olin mukana myös vuoden 2019 kisaprojektissa Burnabyssa, enkä malta odottaa, että päästään kunnolla hommiin kotikisojen parissa. Kotikisoissa on ihan oma tunnelmansa ja on mahtavaa nähdä, kuinka ringettekansa tulee yhteen omassa kotikaupungissani Espoossa! Vapaaehtoistiimit alkavat pikkuhiljaa hahmottumaan ja tuntuu, että saamme tosi hyvän porukan kasaan. Odotan innolla myös sitä, että pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin, Sjögren kertoo innoissaan.

  • Leave a Reply

%d bloggaajaa tykkää tästä: